Puppies from our kennel / Kiskutya kennelünkből

Kennelünkben ritkán van/lesz alom, de azokban igyekszünk biztosítani a minőségi párosítást. Csak egészséges, megfelelő karakterű kutyákat vonunk tenyésztésbe. Fontosak emellett számunkra a kiállítási, munka és sport eredmények is.

Csak olyan Gazdi-jelöltek jelentkezését várjuk kiskutyáinkra, akik biztosak benne, hogy a későbbiekben megfelelő körülmények között és színvonalon tudják tartani a kutyájukat. Annak fizikai, érzelmi és szellemi igényeiket is ki tudják majd elégíteni. Illetve hajlandóak a kapcsolattartásra is velünk (heti-havi szinten, ha alkalom adódik rá találkozni is), mi legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni a gazdikat, a mindennapok nehézségeiben, ha valamilyen sportba kezdenének, vagy kipróbálnák magukat egy-egy kiállításon. Mindent megteszünk azért, hogy kiskutyáinknak a lehető legjobb gazdikat válasszuk ki, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy személyiségéhez, képességeihez mérten minden kölyökből a legtöbbet hozhassa ki gazdája. Ezek felismerésében és fejlesztésében kölyök tesztek segítenek minket, illetve az, hogy velük élünk, szinte minden percünket velük töltjük. A kölyköket kizárólag családi kedvencnek adjuk, életvitelszerű kennelben tartás, illetve láncon tartásuk NEM - törvényileg sem - megengedett!
Kiskutyáinkat FCI Törzskönyvvel, Chippezve, koruknak megfelelő oltási programmal (Útlevélben jegyezve), féregtelenítve adjuk az új gazdinak, egy csomag kíséretében, ami megkönnyíti a beilleszkedést (nyakörv, póráz, tálka, játék, "alomszagú" törölköző és néhány napra elegendő eledel). A legtöbb kennellel ellentétben mi megvárjuk a legalább 9-10 hetes kort, és elkezdjük a szocializációt (a mamájuk mellett és a testvéreik között magabiztosabbak a kölykök) mielőtt a pici új otthonába költözhet.

A kölykök ára nem képezi alku tárgyát, részletfizetés lehetőségét fel tudjuk ajánlani, alapos átbeszélés után. Nem teszünk különbséget szuka és kan kölyök árában, illetve a hobbi és kiállítási célú kölyök árában sem, hiszen minden kölykünk ugyanúgy-ugyanazt az eledelt, oltást és törődést kapja élete első néhány hetében.

Amennyiben úgy érzi kennelünkből szeretne kiskutyát vagy kérdése van, bátran keressen elérhetőségeink egyikén!

Bemutatkozó levelében kéjük térjen ki a korábbi kutyás tapasztalaira, hogy hogyan és hányan élnének a kis jövevénnyel, illetve milyen tervei vannak a kiskutyával.